Kylmäsoittojen juupas eipäs

Me sanomme ehkä.

Koska olemme luvanneet olla selkosuomenkielinen markkinointitalo, käännetääs ensin sana "kylmäsoitto" suomeksi. Kylmäsoitolla tarkoitetaan myyjän/edustajan soittoa mahdolliselle tulevalle asiakkaalle, joka ei soittoa millään tavalla odota. Yleinen (nätti) kutsumanimi kylmäsoittojen tekijöille on puhelinmyyjä.


Älä pelkää vastaajaa

Kylmäsoittojen asema ja maine on heikentynyt viimevuosina roimasti. Nykyään lähetetään ensin kirjeitä, postikortteja tai videoita savumerkkeinä myyjän läsnäolosta.

Kylmäsoitot toimivat kyllä, jos ei tuputeta mitään vaan kysellään olemassa olevia tai tulevia tarpeita, ihmiseltä ihmiselle. Jutellaan kuin kaverille. Keskustellaan vuorovaikutteisesti eikä pidetä A4:lta luettua monologia tuotteen tai palvelun erinomaisuudesta.

Taistelemme kylmäsoittajien rintamalla historiaa vastaan. Kylmäsoitoista tunnetuimmat lehtimyyjät ovat koulutuksen puutteellaan aiheuttaneet suuren vastarinnan kaikelle puhelimitse käytävälle kaupalle. Tosiasia kuitenkin on, että puhelin on vain yksi monista viestinnän välineistä, mutta ainoa jolla saat etäältä reaaliaikaisen interaktiivisen kontaktin asiakkaaseen tai yhteistyökumppaniin. Miksi väheksyisimme tätä välinettä vain sen maineen takia?


Miten me autamme sinua menestymään?

Tapa, jolla soitamme pitää muuttua. Emme voi enää soittaa yrityksen kiireiselle johtajalle ja myydä. Meidän pitää keskustella. Meidän pitää kysyä. Meidän pitää olla asiakaslähtöisiä. Ennenkaikkea meidän pitää kuunnella.

Kylmäsoitoissa ei ole mitään vikaa. Vain tavoissa, joilla niitä on tehty.

Koulutamme myyjiä kylmäsoittoihin tavalla, jonka muodostamiseen on käytetty 15 vuotta omakohtaista kokemusta. Koulutuksen alussa käymme jokaisen myyjän kanssa läpi heidän personoidun koulutusjaksonsa, joka perustuu yksilöllisiin vahvuuksiin ja kehityskohteisiin. Koulutus tapahtuu toimistollamme Porissa (yksilökoulutukset) tai myyjän työpaikalla yksilöllisen oppimistavan mukaan. Koulutuksen päätteeksi saat arvion, millaista tukea myyjäsi kaipaa, mitkä ovat hänen vahvuutensa ja mitä tulisi vielä opetella.

Koulutamme sinulle sitoutuneita menestyjiä. Selkosuomella, edullisesti.