Tiedote: Snuup laajentaa Helsinkiin

Snuup Oy:n toiminta laajenee syyskuusta alkaen pääkaupunkiseudulle. Porilainen pikkutoimisto on päättänyt nostaa tasoa ylöspäin ja haastaa nyt ison kirkon toimijat markkinoinnin ja myynninedistämisen saralla.
​​​​​​​

Pääkaupunkiseudulla Snuup tarjoaa sisällöntuotantoa matalalla kynnyksellä ja ihmisläheisellä, mutta ammattimaisella otteella pien- ja pk-yrityksille. Sisällöntuotannossa erityisosaaminen on hyvinvointi-, liikunta- ja ravintola-alalla. Snuup silti tuottaa sisältöä vaikkapa rakennusalan yrityksille tarpeen vaatiessa.

Yhteyshenkilönä pääkaupunkiseudun uusille asiakkaille toimii liidigeneraattorimme Jasmiini Peuramäki. Jasmiini on tehnyt erinomaista työtä asiakkaidemme kanssa, ja pääsee nyt myös tuottamaan sisältöä entistä laajemmin.

Snuupin toiminnanvetäjä Tiina Salminen kokee, että laajennus on mahtava juttu yhden huoneen tehotoimistolle.


- Toimintamme on laajentunut 1,5vuodessa niin paljon, että pääkaupunkiseudulle tarvittiin jo oma yhteyshenkilö. Lisäkasvun kannalta Helsinki ja lähikaupungit ovat potentiaalista maaperää, sillä pienyritysystävällisten markkinoinnin ja myynninedistämisen toimistojen määrä on pieni. Laajentaminen tukee ennen kaikkea nykyisiä asiakkaitamme, mutta antaa meille myös hyvän mahdollisuuden kasvaa arvojemme puitteissa, Tiina summaa.

Toiminnan laajentuessa myös kaikki muut Snuupin palvelut ovat käytettävissä resurssien puitteissa, joten älä epäröi kysyä tarjousta!

Yhteystiedot