Snuupin Kesä-palvelut

Kesällä jäätelötötteröt saattavat kiinnostaa enemmän, kuin työnteko. Ei hätää, syö sinä jäätelösi, me tehdään työt. Kesällä voit hyötyä monista palveluistamme!

Haluaisit lomailla edes viikon, mutta yrittäjyys ei oikein anna periksi? Ulkoistamalla joitain asioita voit pitää asiakkaasi tyytyväisenä ja rusketusrajat kunnossa. Snuup on avoinna tarvittaessa koko kesän, ja nyt sinulla on mahdollisuus tilata oma Snuuppaaja kesäksi käyttöösi.

Kesäkuussa olemme auki koko kuukauden, heinäkuussa tarvittaessa.Sisällöntuotanto

Tarvitsevatko kotisivusi päivitystä? Blogit kirjoittajaa? Sosiaalinen media ylläpitäjää? Kesä on oivallista aikaa antaa näppäimistön laulaa.


Kotisivut ja blogit

Kotisivuillasi ostopolku on tärkeää olla mietittynä. Mihin johdatat asiakkaasi vaikkapa markkinoinnissa? Onko sisältö optimoitua? Annatko vinkkejä blogissa? Mitä enemmän kiinnostavaa ja osallistavaa sisältöä kotisivuillesi saat, sitä enemmän saat myös yhteydenottoja. Tiesitkö, että sisältöä voi olla myös liikaa?
Sisällöntuotanto alk. 60€.


Sosiaalinen media

Meillä some ei maksa liikaa. Voit tilata meidät vaikka vain kesälomasi ajaksi ylläpitämään sosiaalisen median kanaviasi. Teemme kuvat, tekstit ja haemme optimaalisimmat avainsanat, vastaamme asiakkaiden viesteihin ja välitämme yhteydenottopyynnöt sinulle. Omatoimisesti voimme vastata esimerkiksi saatavuuskyselyihin tai varata aikoja kalenteriisi.


Kontaktointi

Ei, koko Suomi ei ole kiinni kesäkuusta elokuuhun. Kontaktointi on itseasiassa kuumimmillaan kesäkuussa, ja syksyn tapaamisia buukataan vauhdilla. Jäätkö kilpailijan jalkoihin vai varaammeko sinullekin tapaamisia?

Heinä-elokuussa voimme tehdä esimerkiksi markkinakartoituksia, syväanalyysiä vaativia asiakastyytyväisyystutkimuksia tai kerätä palautetta kohderyhmältäsi.

Pääset lomien jälkeen valmiiden tulosten äärelle.


Digitalisointi ja prosessit

Kaipaatteko digitaalisia työkaluja käyttöönne? Vaatiiko myynnin prosessikulku muutosta, jotta liidit saataisiin nopeammin clousattua kaupoiksi?

Digitaaliset työkalut nopeuttavat todistetusti myynnin kiertokulkua. Palvelet asiakkaitasi paremmin, muistutat tärkeistä tapahtumista ilman ylimääräistä päänvaivaa, keräät laadukkaita liidejä suoraan kotisivuiltasi.

Prosessit - niinkin klisheinen sana kuin onkin - luovat toimintavarmuutta myyntiin ja muihin liiketoiminnan peruselementteihin. Ethän halua asiakkaasi olevan väliinputoaja, jonka joku vain unohti hoitaa?Soita tai laita meiliä:

Tiina / 044 971 7556
info@snuup.fi