Vinellä vauhtia markkinointiin ja myyntiin

Verkostoomme valitaan vain parhaita. Vinen markkinoinnin automaatio-ohjelmisto tarjoaa apua markkinointiin ja myyntiin kokonaisvaltaisella paketilla, jonka hinta ei päätä huimaa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset eväät menestymiseen myynnissä ja markkinoinnissa. Tämä tarkoittaa omien arvojemme mukaisia yhteistyökumppaneita, jotka ovat kotimaisia, helppokäyttöisiä ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Tutustuimme Vinen palveluihin heidän aamuwebinaarien kautta. Kysymykset, kuten "miten saan enemmän liidejä kotisivuilta" ja "markkinoinnin automaatio" ovat saaneet vastauksen helppokäyttöisestä ohjelmistosta.


Vinen silloinen markkinointipäällikkö Elisa Kalliola auttoi meitä jokaisessa askeleessa aina mielenkiinnosta käyttöönottoon. Hänen iloinen ja rempseä luonteensa oli yksi niistä asioista, jotka vakuuttivat meidät yhteistyöstä ohjelmiston monipuolisuuden lisäksi.

<p>Uusi yhteistyökumppanimme markkinointiin ja myynninedistämiseen on Vine, jonka monipuoliset ominaisuudet ja loistava henkilöstö vakuuttivat meidät kumppanuudesta.</p>

Uusi yhteistyökumppanimme markkinointiin ja myynninedistämiseen on Vine, jonka monipuoliset ominaisuudet ja loistava henkilöstö vakuuttivat meidät kumppanuudesta.


Vine on suomalainen markkinoinnin automaation ja CRM -ratkaisujen kehittäjä. Ratkaisu on suunniteltu etenkin pk-yritysten tarpeisiin b2b-markkinoille toimialasta riippumatta.

Pienenä yrityksenä kärsimme ongelmasta, joka on monille tuttu - pitäisi saada yksi ohjelmisto, joka helpottaa myyntiämme ja tuottaa itsessään meille kontaktoitavaksi potentiaalisia asiakkaita. Myös pikkuiset nippelityöt, kuten oppaiden lähetys tilaajille, uutiskirjeet, asiakaspalautekyselyt ym. rutiinityöt saatiin pois pöydältä automaatioilla.

Pelkkä kotisivuanalytiikka kun ei kerro meille muuta kuin määriä, mutta Vineltä saamme tiedon käyttäjästä, joka esimerkiksi lataa esitteitä, oppaita tai surffailee kotisivuilla sähköpostimarkkinoinnin seurauksena.

Käyttöönotossa yllätyimme tuen määrästä, Elisa ja muu Vinen porukka auttoi meitä enemmän kuin oli odotettavissa. He tekivät ensimmäiset automaatiosäännöt, viestipohjat sähköpostimarkkinointiin ja paljon muita sellaisia asioita, joita meidän olisi ollut mahdotonta harjoitella tekemään kiireisenä kesäaikana. Oikeastaan kaikki, mitä meidän piti tehdä alkuun pääsemiseen, oli skriptin lähetys kotisivujen ja nimipalvelimien ylläpitäjälle, käytännössä siis yhden sähköpostin välittäminen eteenpäin. Nykyään me teemme tämän alun käyttöönoton kaikille asiakkaillemme, jotka ottavat Vinen käyttöön.

Heille, jotka itse pitävät yllä kotisivujaan, Vinen asentaminen skriptiin on yhtä helppoa kuin Google Analyticsin asentaminen.


Lue lisää Vinestä >>>Myynti, markkinointi ja CRM

Markkinointi on jopa markkinointitoimistolle asia, joka yksinkertaisesti pitää saada toimimaan mahdollisimman vähällä työllä loistavin tuloksin. Tykästyimme eritoten Vinen liidituotantoon, joka nappaa kiinni esimerkiksi kotisivuilla surffaajat, tunnistaa heidät ja nostaa potentiaalisen asiakkaan myyntiin niillä kriteereillä, jotka asetamme kertomaan meille, että tämä prospekti on mahdollisesti meidän tuleva asiakkaamme.

Kun markkinointi saadaan konvertoitua automaattisesti myyntiin, pääsemme tutkimaan potentiaalista asiakasta erittäin vähällä työllä. Kun vain pieni osa kotisivukävijöistä jättää yhteydenottopyynnön, on tärkeää päästä käsiksi niihin, jotka eivät meihin ole yhteydessä, mutta mielenkiintoa löytyisi. Näemme parilla klikkauksella, mikä asiakasta kiinnostaa. Tämä ominaisuus palvelee eritoten laajan tuoterepun omaavaa yritystä.

CRM, eli asiakashallintajärjestelmä on Vinellä huippuluokkaa. Helppokäyttöinen ja helposti ymmärrettävä CRM antaa meille mahdollisuuden organisoida asiakashallintaamme tavalla, joka säästää meiltä aikaa ja rahaa.


Kumppanuuden edut Snuupin asiakkaille

Jos haluat tehdä kohdennettua myyntiä, helpottaa markkinoinnin ja myynninedistämisen rutiineja ja saada lisää asiakkaita kotisivuiltasi, pyydä meiltä maksuton esittely Vinestä.

Jos päädyt ottamaan Vinen käyttöösi, teemme teille ensimmäiset automaatiot, viestipohjat ja muut elintärkeät asetukset valmiiksi. Tämän jälkeen lähdemme joko rakentamaan teille automaatioita, jotka toimivat myynnin tukena, tai käyttökoulutamme Vinen teille.

Markkinoinnin automaatio kannattaa ottaa Snuupilta, sillä olemme rakentaneet toimivat myynnin konseptin sen ympärille. Kun ohjelmisto nostaa liidin kotisivuilta, me kontaktoimme sen ja kartoitamme asiakkaiden tarpeet. Varaamme tapaamisen tai lähetämme teille tarjouspyynnön kontaktin perusteella. Teidän hommaksi jää vain myydä.

Hoidamme myös kaupan jälkeisen viestinnän halutessanne, esimerkiksi kiitos tilauksesta-viestit, palautekyselyt ym. Kaikki Vinellä.

Menettele näin:
1. Pyydä Vine-esittely täyttämällä alla oleva lomake
2. Tilaa Vine-palvelu käyttöösi Snuupilta
3. Ala takomaan rahaa kotisivuiltasi

Etunimi:
Sukunimi:
Sähköposti:
Puhelinnumero:
Yrityksen nimi: