Asiakashaku

Haluatko ladata itsellesi tai myyntitiimillesi prospektointilistaa? Jos kaipaat apua listan teossa tai kontaktoinnissa, otathan meihin yhteyttä.

Laadukkaat prospektointilistat ovat yksi uusasiakasmyynnin kulmakivistä. Käytämme tätä asiakashakua myös omissa markkinakartoitusprojekteissamme, joten takaamme sen laadun. Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa itsellesi laadukkaat asiakaslistat. Voit tarkentaa hakua mm. alueen, toimialan, kivijalka/nettikauppa, päättäjätiedon ja monen muun kriteerin avulla.

Snuup voi buukata tapaamisia, kartoittaa sekä tuottaa liidejä listan yrityksistä.


Toimi näin:

1. Klikkaa itsesi asiakashakuun

2. Tee haku

3. Rekisteröidy

4. Vahvista sähköpostilla salasanasi

5. Talleta haku

6. Tee osto luottokortillaHakukoneeseen >>


Etkö halua rekisteröityä tai maksaa luottokortilla? Voit myös lähettää listan hakukriteerit info@snuup.fi ja me haemme listan puolestasi ( min. 75€ +alv / lista)

Mikäli tarvitset prospektilistan sähköpostien kera esimerkiksi sähköpostimarkkinointiin, olethan yhteydessä info@snuup.fi

Snuup Asiakashaun tuottaa LeadCloud.


Snuup kontaktoijana

Snuupin markkinakartoitukset ovat kustannustehokas tapa saada liidejä ja tapaamisia. Tuotantoomme ovat tukeutuneet jo mm. Kankaanpää Works, Ulvilan konepaja, TailorGuide sekä Multim Oy.

Voit tuottaa meille listan itse, tai voit pyytää meitä vetämään listan kontaktoitavista asiakkaista puolestasi.

Normaalisti kontaktoimme 3-5 asiakasta tunnissa. Teemme kontaktointia tuntiveloituksella - sinä määräät sisällön ja tavoitteen. Onko tavoitteesi saada liidejä, tietoa kentältä tai vaikkapa tapaamisia?

Lue lisää, miksi teemme kontaktoinnin tuntiveloituksella blogistamme yrittäjän osto-oppaasta >>