Innovaatio-ohjelma

Onko tuotteellasi tai palvelullasi kansainvälistä potentiaalia? Hae mukaan Innovaatio-ohjelmaan!

Innovaatio-ohjelma kansainvälistä potentiaalia omaaville yrityksille

Onko teillä tuote tai palvelu, jolla on kansainvälistä potentiaalia? Innovaatio-ohjelma on tarkoitettu yrityksille, joilla on uusi tuote tai palvelu, jota halutaan testata kansainvälisillä markkinoilla. Innovaatio-ohjelman kulut katetaan kokonaisuudessaan Innovaatiosetelillä.


Innovaatio-ohjelman sisältö

Kun yritys hyväksytään Innovaatio-ohjelmaan, käymme kanssanne läpi kansainvälistymisen suunnitelmaa. Käytännön työn lisäksi saatte asiantuntijoiltamme tietoa mm. markkinakartoituksista, tulevista rahoitusvaihtoehdoista ja digitaalisten keinojen hyödyntämisestä uuden aluevaltauksen onnistumiseen.


Innovaatio-ohjelman peruspilarit ovat:

  • Workshop
  • Innovaatiosetelin hakeminen
  • Kansainvälinen digimarkkinoinnin strategia
  • Markkinakartoitus
  • Raportointi


Kenelle Innovaatio-ohjelma sopii?

Innovaatio-ohjelmaan voi hakea, mikäli teillä on kansainvälistä potentiaalia omaava uusi tuote tai palvelu. Innovaatiosetelin rajoitukset rajoittavat ohjelmaan pääsyä, sillä kokonaisuus katetaan innovaatiosetelillä. Maantieteellistä rajoitetta ei ole. Lisätietoa rajoituksista löydät innovaatiosetelin infosivuilta.


Hae mukaan!

Hakuaika: 1.10. - 31.10.2019

Ohjelmaan hakeneet yritykset haastatellaan hakuajan jälkeen. Paikkoja on rajoitetusti.
Ohjelman järjestäjänä Business Finlandin hyväksymä Snuup Oy yhteistyössä digistrategioihin erikoistuneen Capaz Enterprise Oy:n kanssa.