BLOGI

Teemme parhaamme avataksemme myynninedistämisen ja markkinoinnin koukeroita blogissamme. Artikkeleista löydät ajankohtaisia tarjouksia, vinkkejä ja uusia näkökulmia. Antoisia lukuhetkiä!

Vinkki: Etu 2019 startupille

Netvisor tarjoaa 2019 kaupparekisteriin rekisteröityneille mahtavan edun. Snuup Oy ja Festum Accountign Oy toimivat yhdessä startuppien talouden luotsaamisessa. Lue lisää!

Lue lisää


Snuupin Kesä-palvelut

Kesällä jäätelötötteröt saattavat kiinnostaa enemmän, kuin työnteko. Ei hätää, syö sinä jäätelösi, me tehdään työt. Kesällä voit hyötyä monista palveluistamme!

Lue lisää


TIEDOTE: Snuup Oy mukaan Business Finlandin asiantuntijaverkostoon

Snuup on hyväksytty mukaan Business Finlandin asiantuntijaksi. Kun tarvitset uusia asiakkaita, kumppaneita, myyntikanavan kehitystä, digitaalista myyntiä ja markkinoita, markkinatutkimuksia, ostaa tai perustaa yhtiön tai rakentaa kansainvälistymisstrategian - löydät hyviä konsultteja Suomesta ja kohdemarkkinoilta globaalisti Business Finlandin Expert Search-palvelusta.

Lue lisää


Murjotatko yrityksesi konkurssiin? Kuppikunnista lautasmalliin!

Myynti takkuaa, porukkaa ei kiinnosta. Aamulla töihin lähtö on samaa innostuksen luokkaa kuin hampaan repiminen ilman puudutetta. Liiketoimintaan vaikuttaa moni asia, mutta mahdatko murjottaa yrityksesi konkurssiin?

Lue lisää


Jasmiini " Jassu" Peuramäki on Snuupin buukkaaja, liidigeneraattori ja markkinakartoittaja.

Kolmessa kuukaudessa tähtibuukkaajaksi

Jasmiini, eli Jassu, aloitti Snuupilla joulukuussa 2018. Kokemusta puhelintyöstä hänellä oli nolla, mutta asenne ja motivaatio täysi sata. Kolmen kuukauden kuluttua toimistolla istui nainen, jolle sateli kiitoksia asiakkailta. Miten hän sen teki?

Lue lisää


Kauppaperusteinen buukkaus – miksi tarjoajia ei juurikaan ole?

Buukkauksen osto pelottaa, et ole varma onko investointi ja takaisin saatu raha sellaisessa suhteessa, mikä olisi liiketoiminnallisesti järkevää. Mielessä käy, josko maksaisin vain sellaisista buukeista, joista tulee kauppa. Varmasti buukkarit haluavat osansa.. vai haluavatko?
​​​​​​​

Lue lisää


Tehkää nyt joku jotakin jonkin asian suhteen!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tuntuuko sinusta, ettei kuitenkaan mitään tapahdu? Liika pohdiskelu, venkoilu, lykkääminen ja selittely voivat ajaa jopa konkurssin partaalle. Näillä vinkeillä otat härkää sarvista ja lisäät myyntiäsi!

Lue lisää


Snuup Oy:n ensimmäisen vuoden katsaus

Vuosi 2018 on lopuillaan, ja niin on myös Snuupin ensimmäinen vuosi. Paljon on tapahtunut, paljon saatu aikaiseksi. Snuupin perustaja Harri Hakala summaa vuoden 2018 ja valottaa vuotta 2019!

Lue lisää


Tykkää, kommentoi, jaa, tägää kaveri. Mikä on sallittua vaatia?

3 tärkeintä sääntöä Facebook-arvontaan

Facebookissa ja muualla somessa käydään kiivasta taistelua seuraajista ja tykkäyksistä arvontojen ja muiden tempausten avulla. Tiedätkö, mitä saat vaatia osallistumiseen?

Lue lisää