Oppaat ja ilmoittautumiset

Lataa hyödylliset vinkit, lomakkeet ja työkirjat! Maksuttomat ladattavat sisältömme toimivat tukena myynnin ja asiakaspalvelun arjessa, olit sitten urasi alkutaipaleella tai jo kokenut konkari.
​​​​​​


​​​​​​​OPAS: LinkedIn perusasiat - osa 1

Meiltä kysytään valtavasti LinkedIn-kanavaan liittyviä asioita, ja usein kysymykset liittyvät profiiliin ja postaamiseen. Mitä uskaltaa julkaista, mistä muokkaan profiiliani, mitä siellä profiilissa kannattaa lukea. 11-sivuinen LinkedIn-perusopas kertoo havainnollistavin kuvin ja selittein perusasioista.


Sähköposti:


​​​​​​​OPAS: Startup-yritys, huomioi ainakin nämä asiat

Yrityksen perustaminen on täynnä paperityötä ja pohdiskelua oman toiminnan kannattavuudesta. Snuupin johto on koostanut startupeille kattavan oppaan, jossa annamme vinkkejä ja pohdinnan aiheita, joita et ehkä ole huomioinut. Kirjoittajina toimii mm. businessenkelinä ja hallituspartnerina ansioitunut Harri Hakala sekä myynnissä 15 vuotta touhunnut, startuppejakin luotsannut Tiina Salminen.

Voit halutessasi täyttää muutkin yhteystietosi, jos haluat maksuttoman konsultoinnin. Maksuton konsultointi ei velvoita tilaamaan Snuup Oy:n palveluita.

Opas startupin myyntiin ja markkinointiin
Jos haluat maksuttoman startup-konsultoinnin, täytä myös seuraavat tiedot:
Etunimi:
Sukunimi:
Puhelinnumero:
Yrityksen nimi:
 

OPAS: 10 vinkkiä (buukatulle) myyntikäynnille

Lataa tästä opas täynnä vinkkejä myyntikäynnille! Saat 10 käytännön vinkkiä buukatulle tai itse varaamallesi myyntikäynnille, joiden avulla onnistut varmasti! Opas on tarkoitettu eritoten alle 5 vuotta myyntikokemusta omaaville, mutta toimii hyvänä perusasioiden muistuttajana myös kokeneillekin myyntitykeille.​​​​​​​


Opas täynnä vinkkejä buukatulle käynnille.